سطح زندگی خانواده هاشمی ونک به بالاست / مهدی تحت تعقیب نیست / فائزه اصرار دارد به زندان برود
دور باطل خاتمي در احياي اصلاحات؟!|خاتمی به دنبال شعبده بازی های سیاسی!
سيد محمد خاتمي و اطرافيان وي براي احياي اصلاحات در چارچوب خاصي
ميكوشند و بر اين اساس برخي از اخبار حاكي از آن است كه تيم خاتمي از مدتي پيش در
حال تدوين يك مانيفست است.
با وجود اینکه دفتر محمد خاتمی خبر تدوین مانیفست اصلاحطلبان را تایید کرده، اما تدوین کنندگان این مانیفست از پذیرش اقدام خود طفره می روند.به نظر می رسد تیم مذکور بدون هماهنگی با خاتمی اقدام به نوشتن مانیفست کرده اند و اصلا ارتباطی با اقدامات خاتمی ندارند. با اين حال برخي از رفتارهاي خاتمي طي مدت اخير نشاندهنده آن است كه خاتمي ميكوشد در لباسي نو، اصلاحات كهنه را تعريف كند.
در اين زمينه ابتدا بايد ديد كه چرا خاتمي به چنين فكري افتادهاند. مهمترين دلايلي كه ميتوان براي اين موضوع مطرح كرد، عبارتند از:
- قطعيت سقوط توهم صعود در انتخابات دهم رياستجمهوري
- نتيجه نگرفتن از رفتارهاي خياباني و شعارهاي هيجاني
- افشا شدن دروغها و تهمتهاي اصلاحطلبان عليه نظام
- تنفر و شكايت افكار عمومي از اقدامات راديكال اصلاحات
- بينتيجه ماندن طرح تحريم و عدم حمايت رسمي از انتخابات نهم مجلس
- بينتيجه ماندن حركت در مسير انتخابات با طرح چراغ خاموش و مهرههاي سفيد
- نتيجه كامل نگرفتن از ژستهاي سياسي همچون راي دادن در سايه در انتخابات اخير
- ناكامي در فتح سنگر به سنگر با تحركات رنگارنگ و يكي به نعل و يكي به ميخ كوبيدن
تمامي اين موارد اما رونمايي از يك علت بزرگتر است و آن هم خارج ماندن از دايره سياست و عقب ماندن از قافله قدرت است كه خاتمي را وادار كرده تا به هر ترتيب بافت تازهاي براي اصلاحات برگزيند و با پرچم تازه اصلاحات به ميدان رقابتهاي سياسي آيد تا بتواند در انتخابات آتي رياستجمهوري نقش ايفا كند.
اما طبيعي است كه خاتمي براي رسيدن به اين هدف حتي اگر قصد تدوين مانيفستي را دارد بايد به اين مولفهها در آن توجه ويژهاي شود:
- موضعگيري رسمي و علني در برابر فتنه و فتنهگران و حوادث پس از انتخابات دهم رياستجمهوري
- اعلام برائت آشكار از قانونگريزيهاي سال ۸۸ و اعتراف به اشتباهات و عذرخواهي از مردم و رهبري انقلاب
- موضع گیری شفاف در مسائل مختلف سياسي و غيرسياسي و پرهیز از سخنان و رفتارهاي دو پهلو در مواجهه با طيفهاي مختلف
- پايبندي به قانون و نظام جمهوري اسلامي و اصل ولايت فقيه و اظهارنظر و حركت فقط در اين چارچوب سياسي
از اين رو طبيعي است كه اگر قرار بر تدوين مانيفست جديدي براي اصلاحات باشد، اصول اوليه و ثانويه و در مجموع تمامي محتواي آن مانيفست بايد منطبق با چشمانداز نظام جمهوري اسلامي، قانون اساسي و رهنمودهاي وليفقيه باشد و هر چه غير اين باشد بيشك مسير حركت به سوي بازگشت را بر آنان تنگتر خواهد كرد.
اما اينكه خاتمي بخواهد با انجام شعبدهبازيهاي سياسي طيفهاي مختلف را به سوي خود جلب كند و مثلا در وقت راي دادن به يك ترتيبي زمينه راي دادن را بچيند و از طرفي در سالگرد تولد فتنهگران، پيام تبريك صادر كند، قطعا با اين روشها به نتيجه نخواهد رسيد. زيرا كاملا پيداست هدف وي در اين عمليات در جهتي است كه اصلاحات را در چارچوبي معرفي كند كه به هر نحو ميكوشد بدنه اجتماعي تازهاي را شامل شود كه در آن هم فتنهگر و مخالف نظام لبخند به لب داشته باشد و هم آنانكه معتقد به نظام و راي و مجلس و اصول و قانون هستند. بي شك در چنين مانيفستي اين دو گروه نميتوانند در كنار هم دوام آورند و خاتمي نيز قادر به كنترل اين عده در كنار هم نخواهد بود و در نتيجه وي پس از چند سال حركت براي آزمون اين مانيفست خطا، دور باطلي را طي كرده است و در اين سير به همان مقصدي خواهد رسيد كه اكنون در آن قرار گرفته است. البته اگر در آن زمان همين ويرانه حزبي را هم از دست نداده باشد!
هامون به نقل از ندای انقلاب:
اقدامات ریاضتی انگلیس، آینده هزاران کودک را به خطر میاندازد
به نقل از روزنامه انگلیسی گاردین، یونیسف اعلام کرده است به کارگیری اقدامات ریاضتی در انگلیس باعث خواهد شد فقر کودکان در این کشور افزایش یابد.
سازمان یونیسف در گزارشی که منتشر کرده است ابراز نگرانی کرده است اقدامات ریاضتی دولت انگلیس باعث خواهد شد گامهایی که برای کاهش فقر کودکان انجام شده است، نتایج برعکس به بار آورد.
«دیوید بول»، مدیر اجرایی بخش انگلیس یونیسف گفت: «ما میدانیم که تعداد کودکانی که در فقر زندگی میکنند بعد از قطع هزینهها رو به فزونی خواهد گذارد. این اقدام، باعث خواهد شد آینده هزاران کودک در معرض آسیبهایی فاجعهبار قرار گیرد و سلامت، آموزش و شانس اشتغال آنها با خطرات جدی مواجه شود.»
هامون به نقل از خبرگزاری فارس:
یک بیمار روانی دیگر در "اوهایو" آمریکا اعدام میشود
به نقل از شبکه راشاتودی، "عبدل اوکال" از "اختلال استرس پس از سانحه" (PTSD) رنج میبرد و روانپزشکان تشخیص دادهاند که وی تجربه بیماری توهم را داشته است و پزشکان ایالت "اوهایو" آمریکا تشخیص دادهاند که وی به اختلالات اسکیزوفرنی عاطفی دچار است اما با این حال مقامات این ایالت علیرغم علم به آنکه این بیمار دچار اختلالات روحی است در نظر دارند در 6 ژوئن (17 خردادماه) او را اعدام کنند.
اوکل، 53 ساله، در سال 1992 در حالیکه در دادگاه اوهایو منتظرتشکیل جلسه حضانت فرزند 15 ماهه خود بود، به سمت همسر و برادرزن خود تیراندازی کرد و آن دو را کشت و از آن زمان در زندان محبوس است. وی به سهولت به نقش خود در قتل دو فرد مذاکور اعتراف کرد و خیلی سریع به قتل عمد متهم شد و دو دهه است که در صف انتظار برای اعدام ایستاده است.
مقامات ایالت اوهایو در حالی میخواهند در 17 خردادماه این مرد 53 ساله را اعدام کنند که پزشکانی که در طول این 20 سال وی را تحت آزمایش و بررسی قرار دادهاند میگویند: اوکال شدیدا از بیماری روحی و روانی رنج میبرد و نمیفهمد که به چه دلیل قرار است اعدام شود.
بر اساس این گزارش، کمتر از یک هفته دیگر این فرد بیمار روانی قرار است توسط مقامات اوهایو اعدام شود. در 23 ماه جاری میلادی "گرگوری فراست" قاضی دادگاه محلی آمریکا این ادعا که روش تزریق مرگبار را به چالش میکشد رد کرد و تنها چیزی که میتواند در این نقطه از زمان مداخله و میانجیگری کرده و مانع از اعدام او شود،"جان کاسیچ" فرماندار اوهایو است.
آمریکا خود یکی از مدعیان دفاع از حقوق بشر است و این در حالی است که خبرهای بسیار زیادی از اعدام افرادی که از مشکلات روحی و روانی رنج میبرند در آمریکا منتشر میشود.
در حالیکه بسیاری از افراد معلول ذهنی در آمریکا اعدام میشوند اما اکثر این اخبار رسانهای نمیشود اما چند وقت پیش اخباری منتشر شد مبنی بر آنکه "ترزا لوئیس" زن آمریکایی که مبتلا به مشکلات ذهنی بود از طریق تزریق مواد سمی اعدام شد.
پس از آن نیز مقامات اوکلاهما “جان دیوید دیوتی “ را با استفاده از یک ترکیب دارویی که شامل مواد آرامش بخش برای آرام کردن حیوانات است، اعدام کردند.
اعدام متهم 58 ساله فوق در آمریکا در شرایطی صورت گرفت که روشهای غیرمعمول و غیرانسانی اعدام در آمریکا به مانند اعدام با صندلی برق و تزریق مواد سمی واکنش گروههای حقوق بشری در داخل و خارج آمریکا را برانگیخت.
نظرات شما عزیزان: